Servicii oferite - Ursitoare Bune

Baloane cu heliu si decor din baloane

NOU! Baloane cu Heliu si decor din baloane

Ofera-i copilului tau ceva ce tu nu ai avut in copilarie!

BALOANE CU HELIU SI DECORURI DIN BALOANE

Suntem prezenti si pe FACEBOOK

Te-ai întrebat vreodată care sunt ingredientele care transformă orice eveniment într-o experiență fantastică? În mâncare, pui sare, însă ce faci dacă vrei o petrecere cu gust?

Secretul constă în baloane. Pot fi din latex sau din folie, albe sau colorate, sub formă de litere, cifre sau figurine, important e să fie acolo, căci știu ele mai bine ce să facă. Baloanele știu cum să se poarte în orice context: baby shower, botez,majorat, absolvire, nuntă, casă nouă, evenimente culturale sau sportive, lansare de produs și orice fel de petrecere.

Baloanele arată frumos în buchete,arcade, în ghirlande și aranjamente, la sol sau plutitoare, statice și, de ce nu, sub formă de ploaie, apeleaza la URSITOARE BUNE pentru a avea un decor de poveste la evenimentele tale!

Dacă vrei baloane latex , frumoase, colorate și de calitate, ei bine, ai ajuns în locul potrivit, căci la URSITOARE BUNE este regatul lor.

Baloanele noastre îți vor face petrecerea mai frumoasă și vor contura amintiri de neuitat pentru oamenii tăi dragi!

Apeleaza la noi cu încredere pentru decoruri din baloane , la botezul puiului tău, la prima aniversare, la majorat, nuntă,la a treia, a 30-a și chiar la o suta aniversare!

Farmecul baloanelor este depășit în intensitate doar de zâmbetele unui sărbătorit fericit!

In materie de baloane, se poartă folia metalizată, indiferent de culoare. Se asortează cu ziua de naștere, Anul Nou, Valentine`s Day, cu zilele lucrătoare, cu weekendurile, cu orice eveniment mărunt sau măreț din viața ta.

Redescoperă sub un nou aspect baloanele care ți-au încântat copilăria!

URSITOARE BUNE îți oferă nenumărate forme și culori de baloane din folie. Umflă-le cu Heliu și vor decora feeric evenimentul tău! Folosește baloane cu Heliu, baloane în formă de litere sau cifre și baloane care întruchipează personajele animate preferate pentru a suprinde plăcut o persoană dragă !